sâmbătă, 31 august 2013

Dimineaţă

Cum e, oare, să te trezeşti în fiecare dimineaţă lîngă bărbatul pe care îl iubeşti ?
   ...somnoroasă, cu pleoapele încă greoaie, să îi cauţi mîna şi să simţi cum ţi-o prinde el pe a ta – el care te găseşte întotdeauna, el lîngă care nu ţi-e frică să te pierzi... Să deschizi larg ochii şi să îl zăreşti privindu-te liniştit, zîmbindu-ţi fiindcă te-a aşteptat să te trezeşti.
   Cum e, oare, să te tezeşti în fiecare dimineaţă lîngă bărbatul care vrea copii de la tine ? Bărbatul care nu îţi consumă pur şi simplu trupul, care nu se pierde pur şi simplu în el, ci bărbatul care vrea să-l umple cu viaţă, care s-a depăşit pe el însuşi şi nu te vede doar ca amantă, ci şi ca mamă... Bărbatul care găseşte toate răspunsurile şi tot sensul vostru în mijlocul trupului tău.
   Cum e, oare, să te trezeşti în fiecare dimineaţă avînd alături bărbatul lîngă care nu doare ?! Bărbatul care o să verse o lacrimă pentru tine înainte ca tu măcar să îţi înţelegi durerea...
Cum e, oare, să te trezeşti în fiecare dimineaţă lîngă bărbatul pentru care eşti destulă ? Bărbatul care e împlinit prin tine...
Cum e,oare, să te joci cu vîrfurile degetelor pe buzele celui care ţi-a promis că nu o să renunţe niciodată la tine, pe buzele celui care ştii că o să-şi ţină promisiunea ?
Cum e, oare, să te strivească dimineaţa în îmbrăţişarea lui, şi să simţi durerea asta dulce în oase chiar şi atunci cînd e departe ?


Cum e, oare... chiar să rămînă pentru multe, multe dimineţi ?

http://www.youtube.com/watch?v=FvfXE90Cocg

2 comentarii:

  1. minunat,mirific,superb,extraordinar))))excelent Niciodată să nu te oprești din scris!!!!

    RăspundețiȘtergere